SHQIP.dk

Lajme te zgjedhura...

Opozita kthehet në Kuvend

Opozita kthehet në Kuvend

Lajme nga Maqedonia

Deputetët e opozitës sot u kthyen në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë në pajtim me…

Më shumë...
Heshtja e çuditshme e Ermira Mehmetit!

Heshtja e çuditshme e Ermira Mehmetit!

Lajme nga Maqedonia

Pa marrë parasysh nëse ka qenë në Uashington, Nju Jork, Paris, Londër, Strasburg ose Berlin,…

Më shumë...
Përfaqësuesit tim

Përfaqësuesit tim

Opinion

Shkruan: Anesa Aliti, studente në Shkenca politike dhe diplomaci, FON, Shkup

Më shumë...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

RADIO NË SHQIP.DK

Ndëgjo Radio në popup Window

RRJET SOCIAL

Kbh-Trafik

Online

Kemi 38 vizitues

HI-TECH

>>Lexo më shumë në ...HI-TECH...

KURIOZITETE

>>Lexo më shumë në ...KURIOZITETE...

SHOWBIZ

>>Lexo më shumë në ...SHOWBIZ..

LIFESTYLE

>>Lexo më shumë në ..LIFESTYLE..

ARGËTIM

>>Lexo më shumë në ...ARGËTIM...

SPORT

>>Lexo më shumë në ..SPORT...

© 1997 — 2015 Shqip.dk - Kopjimi është i lejuar