Dimitrov shpjegon kush mund të udhëtojë drejt vendeve të BE-së edhe përkundër ndalesës

Nikolla Dimitrov, ministër i Punëve të Jashtme ka deklaruar sot se sa i takon çështjeve të kufijve aty nuk ka politikë dhe se kriteri kryesor është pasqyra epidemiologjike. “Në bazë të propozimeve të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, ku janë ekspertët dhe epidemiologët do ti sjellim edhe vendimet. Në këtë periudhë, sa i takon çështjes së […]

Lexo më shumë...

Hapen kufijtë e Maqedonisë së Veriut, pa test dhe karantinë

Prej sot plotësisht hapen të gjitha vendkalimet kufitare në shtet me çfarë shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të huajt do të mund pa pengesë të lëvizin pa detyrim për test PCR dhe karantinë shtetërore. Vendimin e mori Qeveria të martën mbi bazë të rekomandimeve të Komisionit për Sëmundje Infektive, Qeveria në seancën […]

Lexo më shumë...

Dikur komandat i UÇK-së, sot ruan dhen (VIDEO)

Ndoshta ka kohë që nuk keni dëgjuar për të. Dikur ishte komandant i UÇK-së dhe deputet në Kuvendin e Maqedonisë. Ky është Daut Rexhepi. Në Pollog, por edhe në Shqipëri të gjithë e njohin si Komandant Leka që nga konflikti i vitit 2001. Ai nga viti 1988 ka qenë i kyçur në Lëvizjen Ilegale. Në […]

Lexo më shumë...