Argëtim

Nëse keni dyshime se dashnor juaj është mashtruar për ju, hidhni një sy në punën e tyre. Askush nuk dëshiron të dijë se ata po tradhëtohen, por fatkeqësisht kjo ndodh. Në fakt, studimet e mëparshme kanë treguar se 45% e meshkujve dhe 21% e grave në Britani të Madhe kanë pranuar se kanë tradhëtuar partnerët e tyre në të kaluarën. Pra, nëse shqetësoheni se gjysma tjetër e juaj është duke ju tradhëtuar, mund të dëshironi të keni një vështrim të gjatë dhe të vështirë në punën tuaj.
Shumica e femrave nuk kanë vetulla siç do t’i dëshironin ato, ndërkaq ato kanë rëndësi të madhe për dukjen tonë, sepse në tërësi mund të ndryshojnë shprehjen e fytyrës sonë.
Këto foto kanë “thyer” rrjetin social Snapchat.
Paraloja është mënyra e shkëlqyeshme që mashkulli “të qëndrojë” më gjatë, por a ndikon kjo vërtet edhe në nivelin e kënaqësisë së femrës?
Në Jiangsu të Kinës, një lojtar profesionist i bilardos ka shfaqur aftësitë e tij të mahnitshme në goditjen e topit me shkop.
Biondinat mund të argëtohen më shumë, por janë zeshkanet ato që ‘qeshin të fundit’ kur është fjala për seks, ka gjetur një anketë.
Ky është studimi i fundit i cili tregon prejardhjen e femrave që bëjnë më shpesh seks…
Nëse mendoni se bukuria e vërtetë lidhet me temperamentin dhe pamjen e jashtme, atëherë mos e shihni këtë video.
Ky është momenti i tmerrshëm kur një pallua i sulet një vajze e cila po bënte selfie para tij.
Si njerëz, ne priremi të jemi mjaft egoist. Ne mendojmë se e gjithë bota është e jona me të cilën mund të bëjmë çfarë të duam.
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 4
Go to top