Femrat bëhen më “perverse” pas martese

Një studimi rutinë është kujdesur të nxjerë statistikat se në cilën periudhë të jetës

së tyre femrat shikojnë më shumë filma për të rritur. Kur kanë konkluduar me analizimin e të dhënave, studiuesit kanë dalë në përfundimin se femrat kanë prirjen të shikojnë më shumë filma pornografik pasi ato martohen dhe ka një rritje të ndjeshme pas kësaj periudhe.

E kundërta u vu re të ndodhte me meshkujt që e tepronin me këtë zhaner filmash përpara martese, ndërsa më pas dëshira e tyre për filmat +18 bie dhe përqëndrohen më shumë ne jetën sociale dhe familjare. Ky mendohej si zakon femëror por shpesh herë rezultatet e këtyre studimeve dalin befasuese edhe për vet studiuesit. Dhe si për ta mbyllur analizën me humor, dëshirojmë t’iu kujtojmë se nëse njihni një vajzë që thotë se nuk shikon filma për të rritur, ajo nuk po gënjen. Ndoshta thjesht nuk është martuar akoma.

Go to top