Çfarë do të ndodhte nëse zhduket njerëzimi (VIDEO)

Si njerëz, ne priremi të jemi mjaft egoist. Ne mendojmë se e gjithë bota është e jona me të cilën mund të bëjmë çfarë të duam.

 

Por çfarë nëse i gjithë njerëzimi thjeshtë zhduket një ditë?

Si do të dukej bota dhe çfarë do të ndodhte?

Media

Go to top