Profesionet ku femrat dhe meshkujt tradhëtojnë më së shumti njëri-tjetrin

Nëse keni dyshime se dashnor juaj është mashtruar për ju, hidhni një sy në punën e tyre. Askush nuk dëshiron të dijë se ata po tradhëtohen, por fatkeqësisht kjo ndodh. Në fakt, studimet e mëparshme kanë treguar se 45% e meshkujve dhe 21% e grave në Britani të Madhe kanë pranuar se kanë tradhëtuar partnerët e tyre në të kaluarën. Pra, nëse shqetësoheni se gjysma tjetër e juaj është duke ju tradhëtuar, mund të dëshironi të keni një vështrim të gjatë dhe të vështirë në punën tuaj.

Ashley Madison , faqja kryesore e njohjes së martuar në botë, ka anketuar mbi 1,000 anëtarë të saj për të gjetur se cilat vende të punës kanë më shumë mashtrues.

Ajo zbuloi se 23% e grave që punojnë në profesionin mjekësor mashtrojnë të dashurit e tyre.

Dhe për burrat, ata që punojnë në profesionin e tregtisë (29%) kanë më shumë gjasa të angazhohen në një marrëdhënie jashtëmartesore.

Studimi gjithashtu zbuloi se 44% e të anketuarve do të qëndrojnë më besnikë ndaj punës së tyre sesa partneri i tyre.

Profesionet ku femrat tradhëtojnë të dashurit e tyre:

1. Mjekësi – 23%

2. Arsimi – 12%

3. Ndërmarrësi – 11%

4. Financat – 9%

5. Puna Sociale – 9%


Profesionet ku meshkujt tradhëtojnë të dashurat e tyre:

1. Tregti – 29%

2. Teknologjia e Informacionit – 12%

3. Ndërmarrësi – 11%

4. Shitje me pakicë / Mikpritja – 8%

5. Financat – 8%.

Go to top