Argëtim

Ekipi 2RPrank ka publikuar videon e radhës të kamerës së fshehur. Projekti i radhës është realizuar në sheshin “Nënë Tereza”, prapa qeverisë, dhe lokacione tjera në Prishtinë.
E sigurt që është një djalë pasanikësh, madje nga ata që shpesh i quajmë “budallenj me lekë”.
Është regjistruar si zhvishet në banjo, por ajo dërgon një mesazh të fortë.
Një pilot gjatë udhëtimit nga Londra drejt New Yorkut në kabinën e tij ka ftuar ish-yllin pornografik e cila u bë e famshme me performancën e saj të turpshme në “X Factorin” britanik, duke e lejuar të “luajë” me komandat.
Kërcimi në pishinë nga një karrike plastike nuk është një ide e mirë, veçanërisht në qoftë se keni ca kilogram të tepërta.
Lumi Waimea në Havai nuk njihet për dallgët e tij, por një grup surfistësh u siguruan që të krijojnë dallgë artificiale për surfing
Nëse në Tiranë njerëzit nuk i rezistojnë të nxehtit në bregdetin e Vlorës kanë gjetur zgjidhjen.
Kur një turist gjerman ka fotografuar në brigjet e Spanjës, nuk kishte pritur se nga pushimet do të sjellë këto video…!
Mont Blanc me 4810 m lartësi, është arritur për herë të parë nga femrat shqiptare.
Është zbuluar sekreti i njerëzve që qëndrojnë në ajër.
Page 3 of 4
Go to top