Argëtim

Çudirat nuk kanë të sosur në botë. Kjo video e pazakontë shfaq një burrë të moshuar, i cili nis të “ngacmojë” seksualisht një manekinë.
Mos ngacmo asnjëherë krokodilin, madje duhet të qëndroni sa ma larg tij.
arrojeni fustanin, ky iluzion optik do ju lërë pa fjalë.
Disa njerëz mund të kenë frikë lartësitë, por disa rrezikojnë kaq shumë për të provuar adrenalinën duke u vërshuar në trup.
Të jesh në dashuri, është diçka shumë e bukur, ndiheni të sigurt, dhe të izoluar në balonën e dashurisë, në të cilën askush nuk mund të hyjë.
Një restorant, ku kamarieret dalin të veshura me bikini, është vetëmbrojtur ndaj akuzave për seksizëm.
Kini kujdes, tregtarët, pa marrë parasysh se në cilin vend janë, përdorin hile për të mashtruar blerësit.
Një pamje e pabesueshme ka ndodhur në një dasëm në Britani të Madhe. Ashtu si në çdo martesë, nusja pas martesës e hedh tufën e luleve për miqtë e saj të pamartuara.
Dy djem të rinj, ndoshta në gjendje dehur, kanë sulmuar verbalisht një burrë të moshuar, teksa ai kishte dal nga supermarketi.
Thyhet një rekord i ri në Guinness, për kohën më të gjatë të kaluar me hoverbord. Rekordi është arritur nga Catalin Alexandru Duru dhe i cili kaloi 275 metra mbi ujë.
Page 4 of 4
Go to top