Nëse keni vërejtur që shpesh ju godet elektriciteti kur kapni dorëzën e derës apo ndonjë objekt tjetër, ky është shkaku përse ndodh kjo!
Shumë prej nesh ankohen për ditë të ftohta gjatë muajve të dimrit, por çfarë do të thoshin banorët e fshatit Oymyakon për nivelin e temperaturave që arrijnë atje.
Nëse hotelet në të cilat akomodoheni për pushime, ju ofrojnë qasje falas në Wi-Fi, kjo nuk do të thotë se ju duhet ta pranoni atë.
Për më shumë se një shekull, ajo ka qenë lider në treg në fushën e pijeve me sheqer, por Coca-Cola tashmë duhet të kujdeset, pasi gjendet përballë faktit që shitjet kanë rënë ndjeshëm për shkak të shqetësimeve të konsumatorit për shëndetin.
Pishina më e madhe në botë është ajo e resorit “San Alfonso del Mar” në Algarrobo, Kili.
Një musliman kishte një shok të krishterë, i cili kërkoi prej tij shume herë që ta shoqëronte një ditë në kishë ku do të ligjëronte një prift që të kishte një qëndrim “real” për të krishterët.Muslimani pajtoi të shkonte dhe shkoi por prifti e njohu atë dhe tha: Në mesin tone është një muhammedan (musliman).
dhe pse shefi i Kremlinit në mënyrë të përsëritur është i kërcënuar ndaj vrasjeve, pranë tij dhe mbi të nuk mund të fluturojë as edhe një zog.
Ulërima e ujqërve për shumë kënd mund të jetë e frikshme, por për Fadil Ismailin nga Tetova, Aleko, Lupo dhe Luna janë bërë anëtarë të barbartë të familjes.
Viti i Ri është një festë që festohet në të gjithë botën.
Në një botë të pastër dhe perfekte, ne do të ishim në gjendje të zgjoheshim herët në mëngjes, do të hapnim dollapin dhe të zgjidhnim mes shumëllojshmërisë së këmishëve, pantallonave, fundeve e veshjeve të tjera që duam.
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6  7 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 7
Go to top