Aeroportet më TE RREZIKSHËM në botë, si dhe avionët më ekstremë (VIDEO)

Aeroporte tmerrësisht të rrezikshëm, të pazakontë dhe sfidues bashkë me avionët më të mrekullueshëm dhe të kushtueshëm në botë.

Një koleksion fantastik i aeroporteve më të rrezikshëm, duke përfshirë edhe ulje apo ngritje të pabesueshme.

Po kështu në video do të shihni edhe avionët më të kushtueshëm në botë që kryejnë veprime aerobatike të pabesueshme, duke përfshirë edhe ngritjen vertikale të një Airbus A380. 

Media

Go to top