Ja çfarë bën ky njeri me shirit ngjitës në gojë (Video)

Është bërë e vështirë kohëve të fundit që të jesh origjinal në emisionet e zbulimit të talentëve që transmetohen në televizion.

Duke qenë vite e vite me radhë në transmetim, tani duket se çdo gjë është provuar dhe bërë.

Por një djalë disi e mendoi një pikë artistike, e cila fillon me një copëz shiriti ngjitës në gojën e tij.

Publiku dhe juria fillimisht ishin skeptik ndaj djaloshit të njohur si TapeFaceBoy, por në fund të performancës së tij të gjithë brohoritën dhe e duartrokitën.

Media

Go to top