Mrekullia në Kosta Rika përmes fotografive(FOTO)

Kosta Rika është një shtet i vogël në Amerikën Jugore, dy të tretat e së cilës janë të mbuluara me pyje.

 

Natyra është aq e bukur sa që do donit të largoheshit nga qytetet e zhurmshme për të qëndruar në këtë vend gjithmonë.

Kjo ishte ajo që Erica dhe Matt Hogan bënë. Në zemrën e pyjeve ata ndërtuan një vendbanim të përbërë nga pemë të vërteta. Hoteli quhet Finca Bellavita dhe është i aksesueshëm për të gjithë.

Erica dhe Matt blenë 600 akër tokë pemët e së cilës do të priteshin së shpejti. Ata arritën ta shpëtonin pyllin pa prekur asnjë pemë apo bimë, madje shtëpitë në pemë janë ndërtuar duke mos i dëmtuar ato.

Çdo shtëpi ka dhomën e vet të gjumit me materiale ekologjike dhe hapësirë të mjaftueshme.

Go to top