Ketri vjedh kamerën në tokë dhe përfundon xhirimet si ekspert! (VIDEO)

Një ketër ‘hajdut” gjeti një kamera GoPro në tokë dhe e mori atë për të filmuar jetën në pemë nga perspektiva e tij.

Por ndryshe nga ç’pritej, pamjet e xhiruara nga ketri i ngjanin ato të një profesionisti, duke paraqitur një panoramë fantastike për shikuesit.

Media

Go to top