Nuk do ta besoni se si reagojnë shqiptarët kur skamnorët u kërkojnë bukë! (VIDEO)

Antarët e grupit “GJ07 Prank” pas eksperimenteve sociale të realizuara nga pjestarët e grupit tonë në Gjakovë, kësaj rradhe kemi vendosur që  të realizojmë dishka të ngjajshme bëhët fjalë për eksperimentin social, ku njëri nga pjestarët tanë eshte maskuar si lypës dhe kërkon ushqim në furre te bukës, dhe për të shikuar se a do të na ndihmojnë.


Video është realizuar në disa furra për bukë të Komunës së Gjakovës.
 
Për mes keti “Soc. Experiment” kemi dashur që të tegojmë solidaritetin e shoqëris ndaj lypsarëve dhe personave të varfer dhe zemërgjersin e tyre, dhe të jetë si një vetëdijesim ndaj qytetarëve, dhe si një kshillë që ti ndimojnë njëri tjetrin.
 
Le të ju tregojm të gjithëve për mes kesaj video qe jemi populli më solidar ne Botë.

Media

Go to top