Kristali është një nga krijimet më të mira të natyrës, dhe tani ai është vendosur të jetë si frymëzim i një hoteli të ri mahnitës në Kinë.
Dy persona kanë vdekur pas goditjes së një rrufe në Uells të Anglisë, dhe me sa duket rrufeja goditi, pasi të dytë mbanin shkopin e selfieve.
Adam Warwick biolog në Komisionin e Rezervuarit të Kafshëve të Egra në Florida SHBA, nuk kishte mundur ta linte një ari të mbytej në ujë, kështuqë sapo kishte parë këtë pamje ai menjëherë ishte hedhur në ujë
Situata normale në një supermarket u shndërrua në diçka tragjike, dhe më e keqja e kësaj tragjedie është se nuk mund të shpjegohet.
Vëllai dhe motra nga Pozharevaci i Serbisë, Marko dhe Mariana Stankoviç, më shumë se dy dekada kanë qenë të bllokuar në një shtëpi, ku nëna e tyre i ka mbajtur mbyllur nga frika e botës së jashtme se do të grabiten, raporton Al Jazeera, transmeton TetovaSot.
Sonte minuta e fundit në mbarë botën do të zgjasë një sekondë më shumë se zakonisht. Kjo është një dukuri që ndodh për shkak të fenomenit të ngadalësuar të rrotullimit të Tokës rreth Diellit.
Skara mund të jetë një zgjedhje e shëndetshme, nëse zgjidhet mishi pa dhjam, mishi i pulës e zëvendëson mishin e viçit apo salsiçet, si dhe nëse përdoren frutat dhe perimet.
Një djalë 18-vjeçar ishte tejet i bezdisur nga mamaja e tij që fuste hundët në jetën e tij personale dhe ka bërë një hakmarrje të çuditshme.
Besohet se ekziston një kombinim i mrekullueshëm i cili është rreth 10.000 herë më i fortë se kimioterapia.
Për ata që i frikësohen fluturimit me aeroplan, moti me shi dhe erë është një brengë shtesë. E, gjatë një fluturimi ku dukshmëria ishte shumë e ulët, udhëtarët i ka tmerruar edhe vetëtima.
Page 6 of 7
Go to top