Traditat e dasmes shqiptare, në 25 vitet e fundit janë ndryshuar tërësisht. Ky ndryshim vërehet në kohën kur mbahen dasmat, harxhimet marramendëse të dasmës dhe në mënyrën si festohet.
Qërimi i një kivi është i bezdisshëm për shumë prej nesh.
Gjatë mbledhjes së pjalmit dhe të nektarit, bletët shtëpiake vizitojnë shumë bimë, e falë kësaj përzgjedhjeje të tyre luajnë një rol të madh në procesin riprodhues të bimëve, duke çuar pjalmin nga njëra lule në tjetrën.
Coca-Cola është marka më e vlefshme në histori, dhe Coca-Cola është fjala e dytë më e njohur në botë pas fjalës “Hello”.
Për nënën e re ishte habi dhe tronditje e madhe kur mori vesh se po priste trinjakë. Mirëpo, tashmë vogëlushët janë gëzimi më i madh për nënën e tyre.
Padyshim që ndonjëherë gjatë jetës tuaj keni pasur probleme me këpucë të ngushta, e veçanërisht me këpucë të reja.
Shumë fëmijë rebelohen kur mendojnë se prindërit e tyre kalojnë shumë pak kohë me ta, ose nuk i japin atyre atë që duan. Por gjithsesi çfarë bëjnë prindërit tanë?
Temperaturat e larta të kësaj të diele kanë bërë që qytetarët t’i drejtohen plazhit. Të shumtë kanë qenë frekuentuesit që i janë drejtuar bregdetit për shëtitje e për të konsumuar një kafe apo një drekë të mirë.
Page 2 of 7
Go to top