Në Uttar Pradesh të Indisë, një kuzhinier është bërë i njohur për aftësinë e tij, të vë duart në vajin e valë.
Meshkujt vazhdimisht ankohen që femrat janë të paafrueshme. Ky njeri ka arritur që 100 femra t’i çojë në shtrat, edhe pse nuk ka pasur fare penis. Në vijim do të kuptoni se ku qëndron sekreti.
Jay Hewitt është një punëtor në Massachusetts i cili definitivisht mund të zgjidhet edhe gjyshi i vitit.
Përdhunuesi serik, Albert Morake (35) është dënuar me dënim me burg prej mbi 1500 vitesh , pasi që është shpallur fajtor për dhunimin e 29 grave, ka vendosur gjykata në Johanesburg.
Një postim në Facebook nga një britanik ka prekur rrjetin.
Pamjet që tregojnë një mjek kirurg teksa përpiqet të qetësojë një vogëlushe dyvjeçare janë shpërndarë së fundmi në rrjetet sociale në Kinë.
Një natë pasionante në bankat e shkollës mund të kthehet edhe në një tragjedi të vërtetë personale, familjare dhe ligjore për një mësuese.
Një video po qarkullon në mediat sociale dhe mediat e Turqisë.
Një dy vjeçar është gjetur në një deponi të makinave të vjetra teksa po ushqehej me gji nga një qen.
Një mysafire në hotelin Travelordge në Oxford, është tmerruar kur ka parë prapa rrjetës së ventilatorit, lentën e kamerës.
Page 4 of 7
Go to top