Lajme nga Bota

Kristian Danielson, sekretar i përgjithshëm për zgjerim në Komisonin Evropian në një intervistë për rrjetin European Western Balkans shprehu shqetësim…
Maqedonia nuk do të mundë të ekzistojë si shtet, nëse shqiptarëve nuk u jepet më shumë pushtet politik.
Para ambasadës së Maqedonisë në Wien të Austrisë janë mbledhur për të protestuar shqiptarë për shkak të situatës në Lagjën…
Zëvendëskryeministri i Britanisë, Nick Clegg, ka dhënë dorëheqje si lider i Liberal-Demokratëve, pasi partia e tij ka dështuar në zgjedhjet…
Greqi-Një përleshje mes dy grupeve të burgosurish shqiptarë dhe arabë ka shkaktuar 2 të vdekur dhe 21 të plagosur. Ngjarja…
Kryetari i Lidhjes Shqiptaro-Amerikane, ish –Kongresmeni Joseph DioGuardi, në dëshminë e tij para Komitetit të Kongresit për Punë të Jashtme,…
Zvicra është vendi më i lumtur në botë, pas saj Islanda, Danimarka, Norvegjia dhe Kanada.
Përpjekjet për të mbajtur gjithmonë të bashkuar shqiptarët që kanë lindur në Turqi, nuk kanë ndalur asnjëherë.
Një shqiptar dyshohet se është marrë peng nga disa persona të panjohur në Brighton, në jug të Anglisë.
Shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura ruse, Valery Gersimov paralajmëroi se vendet evropiane që janë instaluar elementet e mbrojtjes…
Page 7 of 8
Go to top