Lajme nga Bota

Ekspertët francezë kanë bërë simulimin e ngjarjeve që ka ndodhur me avion Airbus A320, i cili u rrëzuar të martën…
Bashkë-piloti i avionit të rrëzuar të Germanëings ka “përshpejtuar zbritjen” e avionit, derisa ishte vetëm në kabinën e pilotëve, ka…
Në të ardhmen patjetër do të ketë ndryshime të mëdha që të ndodhin, dhe njëra prej tyre është sigurisht zbulimi…
Prezantuesja Susanna Reid është vendosur në qendër të vëmendjes, pas një interviste me kryeministrin britanik David Cameron.
Shqiponja ateroi! Dhe çfarë udhëtimi i mrekullueshëm ishte. Shikojeni se si qielli duket mbi Dubai, duke filmuar pamje të mahnitshme.
Islanda ka hequr dorë nga synimi për të qenë pjesë e familjes së madhe evropiane, Bashkimit Evropian.
Holanda paralajmëroi kryeministri Nikolla Gruevski se samiti i ardhshëm i NATO-s në Varshavë në 2016, ftesa për anëtarësim në NATO…
Njëra nga vajzat e cila është burgosur shkaku i prostitucionit elitar, në dhjetor të vitit të kaluar, në polici dhe…
Amerika është e shokuar: një grua 52-vjeçare, Manuela Rodriguez, akuzohet nga policia se i ka prerë kokën me një sharrë…
Page 8 of 8
Go to top