Lajme nga Bota

Një avion i kompanisë ajrore “United Airlines” ka dalë jashtë pistës së aeroportit ndërsa përpiqej të ngrihej, duke u “zhytur”…
Arabia Saudite ka tërhequr vëmendjen e gjithë botës ditët e fundit për shkak të ekzekutimit të 47 personave, mes tyre…
Një grua në Indonezi është akuzuar se ka pasur afirmitet me një student të universitetit. Për këtë arsye ajo është…
Këshilli për punë të përgjithshme (GAK) i Këshillit të Evropës pasdite i miratoi konkluzionet lidhur me zgjerimin e Bashkimit Evropian,…
Ministri i Jashtëm turk Mevlut Çavusoglu, tha se durimi Ankarasë me Rusinë “ka kufi” pas regimit të armatosur të Moskës…
Ndalimi i importeve turke, një nismë kjo që Rusia ndërmori në kuadër të sanksioneve ndaj Turqisë, është kthyer në bumerang…
Politika në Maqedoni nuk mund t’i u ik struturave të mëdha euroatlantike dhe politikës që diktohet nga SHBA-të dhe Bashkimi…
Dy vajza adoleshente palisteneze janë vrarë nga ushtria izraelite. Sipas ushtrisë izraelite ata janë vrarë për shkak të dyshimit se…
Dy vajza adoleshente palisteneze janë vrarë nga ushtria izraelite. Sipas ushtrisë izraelite ata janë vrarë për shkak të dyshimit se…
Kjo është një nga historitë që ka frymëzuar miliona njerëz në botë. Burri në qender te fotos është presidenti i…
Page 3 of 8
Go to top