Lajme nga Bota

Ndërtimi i autostradës Nish – Prishtinë – Durrës do të jetë njëri nga projektet më të rëndësishëm në konferencën e…
Policia amerikane ka njoftuar se në një aksident që ka ndodhur në autostradën “Taconic State Parkway” në New York ,…
Së paku 44 persona janë vrarë dhe 400 të tjerë janë plagosur në dy shpërthimet masive që ndodhën mbrëmë në…
Në një kamp për azilkërkues në Gjermani, shqiptarët janë përfshire në një përleshje masive mes emigrantëve të gjendur aty.
Sonja Biserko, presidente e Komitetit të Helsinkit të Serbisë,
Me muaj të tërë në SHBA po rritet mosdurimi racor për shkak të disa vrasjeve të zezakëve nga ana e…
Fluturimi që transportonte 328 pasagjerë ishte i paraparë nga Las Vegas në drejtim të Londrës, por me një kërkesë emergjente…
182 fëmijë janë rrëmbyer nga militantët e Shtetit Islamik në Mosul.
Në një faqe të paidentifikuar mirë në Facebook, e quajtur "Bosgnacchi" (boshnjakët),
Page 4 of 8
Go to top