Lajme nga Bota

Në një fjalim që u transmetua drejtpërdrejt nga televizioni iranian, presidenti amerikan, Barack Obama përshëndeti nënshkrimin e një marrëveshjeje për…
Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vucic, do të mbajë premtimin e dhënë për të vizituar Luginën e Preshevës. Ai kishte thënë…
Pamja nga vrasja e të riut palestinez hedh poshtë pretendimet e ushtrisë izraelite, se komandant brigadës ushtarake Shomeri Yisrael ka…
Të paktën 15,000 civilë u vranë dhe rreth 30.000 vetë u plagosën në konfliktin e armatosur në Irak që nga…
Hungaria ka filluar ndërtimin e një rrethimi në jug të kufirit të saj me Serbinë, që ka për qëllim të…
Ministria e Punëve të Jashtme e Serbisë i ka dërguar notë proteste Bosnjës dhe Hercegovinës për shkak të sulmit ndaj…
Kryeministri serb Aleksandar Vucic menjëherë pasi u sulmua në përkujtimin e gjonicidit të Srebrenicës, doli në një konferencë të jashtëzakonshme…
Vendimin e kryeministrit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq që të merr pjesë në komemoracionin kushtuar viktimave të gjenocidit në Srebrenicë e…
Ministria serbe e punëve të brendshme vendosi të ndalojë të veprimtaritë e paralajmëruara për të shtunën në Beograd. Me 20-vjetorit…
Kjo është një nga historitë më të lexuara të këtyre ditëve, jo vetëm në mediat e mëdha botërore, por edhe…
Page 5 of 8
Go to top