Vajza i kërkon seks online, djali nga Kosova e refuzon për një arsye të paparë

Fakti që jemi të rrethuar në çdo moment të ditës nga interneti dhe rrjetet sociale,

përveç të mirave që ofrojnë, të cilat tashmë i dimë të gjithë, ka edhe nga ato raste që ne bëhemi pre e tyre dhe çdo gjë shkon në degradim.

Rasti konkret aq sa është gazmor tregon edhe një realitet të trishtë të rinisë në ditët e sotme. Nuk dihet se në çfarë rrjeti apo site online një djalë nga Kosova komunikon me një të huaj, e cila i kërkon seks online, si dhe e fton të hapë kamerën. Përgjigja e djalit është e paparë. Ai e refuzon dhe i thotë si fillimisht duhej bërë liberalizimi i vizave, përndryshe nuk do të mundte. Nëpërmjet kësaj fotoje japim një mesazh dhe pasqyrojmë se të këqijat që sjell interneti te rinia, por nga ana tjetër nuk e mohojmë se e qeshura nuk ndalet.

djali

Go to top