Anonymous-ët shqiptar kërcënojnë Serbinë: Keni vrarë 14.000 njerëz, keni përdhunuar 20.000 gra, asgjë nuk kemi harruar (VIDEO)

Anonymous-ët shqiptarë kanë publikuar një video mesazh për Serbinë, ku ata ia rikujtojnë Serbisë për gjenocidin që kanë kryer ndaj shqiptarëve të Kosovës.

 

Ata në video thesojnë se ju pengon që një vend i huaj po ndërhyn në çdo gjë dhe po i fund hundët edhe në Kosovë, njofton TetovaSot.

“Përshëndetje sërb, tani po pyesni pse po e shihni këtë në faqet e internetit tuaj. Ne e bëjmë këtë për shkak se ne mundemi dhe do të vazhdojmë edhe më tej. Shumë jemi të zemëruar ndaj kush, pasi i fusni hundët ku nuk ju takon. Fusni hundët në vendin e huaj. Kosova nuk është Serbi! Ne nuk do të harrojmë kurrë atë që ia keni bëri popullit tonë. Keni vrarë mbi 14.000 njerëz, keni përdhunuar rreth 20.000 gra, dhe keni dëbuar mijëra banorë. Tani prisni që ne ta harrojmë? Ne jemi Anonymous nga Shqipëria, ne nuk harrojmë, ne nuk falim! “, thuhet në mesazhin e videos.

Të gjithë videon mund të shihni më poshtë./TetovaSot

Media

Go to top