Rama përplaset me Vuçiç në Beograd: Serbia duhet ta njoh Kosovën(Video)

Serbia duhet ta njoh Kosovën sa më shpejtë, pasi kjo do të ishte në të mire të rajonit.Kështu tha kryeministri i Shqipërisë Edi Rama në Forumin e Sigurisë në Beograd.

Rama në përballjen me homologun serb tha se Trepça i takon Kosovës dhe qytetarëve të saj.

Media

Go to top