Amerika i mban në ‘Listën e Zezë’, si persona të rrezikshëm, e Drenasi u jep pushtet

Kimete Berisha
Me pas qenë në vend të Behgjet Pacollit, nuk do t’isha ba zotni me Ramiz Lladrovcit, nuk do të kisha pranu me m’i rreh krahtë dhe me më urdhëru me dalë përjashta lokalit, por me kokëfortësi dhe me arrogancën më të madhe do të kisha qëndru në lokal, dhe do ta kisha ftu atë idiot që t’i bëhet pushka top.

Se këta tipa kulturën dhe urtinë ta marrin për dobësi.
Ku e gjejnë butë këta-shkelin.

Truproja e Behgjetit me siguri ka qenë i armatosur, sikur edhe truproja e Ramizit, kështu që, duke u larguar me qytetari nga lokali, dhe duke ia lëshuar udhën budallës, Behgjeti e ka evituar një tragjedi të mundshme.

Mirë. Po, ndoshta ka ardhur koha budallës mos me ia lshu rrugën.

Amerika i mban në ‘Listën e Zezë’, si persona të rrezikshëm, e Drenasi u jep pushtet.

Ky gjest i ultë i Ramiz debilit, nuk është as në traditën shqiptare, sidomos të Drenicës që kanë kod moral.

Turpi i takon Kadri Veselit.

Go to top