Aliu: Ziadin Sela është në rrugë të mbarë !

Në një postim të fundit  në murin e tij në fejsbuk Analisti politik Qenan Ali komenton takimin e sotëm të Ziadin Selës  në selinë e Lëvizjes Besa me kryetarin e kësaj lëvizje z Bilall Kasamin.  Ai në shënimin e tij thotë:

Miq të dashur,
…Rjetet sociale sapo njoftuan se kryetari i LR-PDSH-së paska realizuar një takim në selinë e Lëvizjes BESA .
Ky stil i kohabitimit dhe kjo energji pozitive e z. Ziadin SELA duhet përshëndetur dhe rrespektuar.
Liderët kurë shiten mendjemëdhenj ata bëhen të vegjël, ndërkaq kurë ata bëhen MENDJETHELLË  bëhen edhe më të njohur.
Prepotenca dhe megalomania e cilit do lider e lëndon unin e shqiptarëve, ata nuk kërkojnë që të gjithë të mendojnë njësoj, por kërkojnë që të gjith të veprojnë unik atëherë kurë ajo është e duhur.
Tani për tani Zijadin Sela është në rrugë të mbarë !
( q.aliu )

Go to top