Opinion

Rilindja demokratike kombëtare, si dhe Lëvizja për Reforma Pdsh me aritjen e marrveshjes parazgjedhore të emëruarë “Aleanca për Shqiptarët”, kanë vën në politikbërje një praktikë shumë të rëndësishme e cila deri më tani ka qenë inegzistente në skenën politike shqiptare në Maqedoni.
Page 6 of 10
Go to top