Opinion

Zonja Mehmeti, se keni dështuar, këtë të gjithë e dinë, por keni dështuar aq shumë sa që edhe ju e pranoni dhe jam i bindur se ndjenjën e dështimit e bartni me vete kudo që shkoni.
Nuk do të protestoj se dua, por jam e detyruar. Sigurisht shumë më lehtë do të ishte sikur të gjitha ngjarjet politike t’i përcjellja në shtëpi nga mediat, por ka shumë arsye të cilat ‘më tërheqin zvarrë’ deri në turmën e protestuesve. ...
Përplot enigma për fatin e këtij shteti , s’ka as dialog konstruktiv e as kahe se si do te gjendet një solucion i qëndrueshëm për një shtet qytetar apo etnik. Maqedoni duhet te ri definohet ne suaza të realitetit atje, BE krizën e percepton atje si kizë ne mes vet maqedonëve duke mos u marr një kontekstin primar me problemin etnik.
Të nderuar miq të BDI-së,
Page 9 of 10
Go to top