Opinion

Akademiku Rexhep Qosja, në një prononcim për emisionin “Shqip” me Rudina Xhungën, ka arsyetuar deklaratën e Edi Ramës të bërë javën e kaluar për bashkimin klasik mes Shqipërisë dhe Kosovës.
Ka një kohë të gjatë që mundohem të kuptoj se a është sistemi i tanishëm në shërbim të njeriut apo anasjelltas, njeriu në shërbim të sistemit.
Hadi Osmani::   I dashur bashkefshatari im Orhan Ibrahimi. Po te ndjeki me vemendje koheve te fundit je bere shume aktiv neper rrjete sociale e te ashtuquajtura portale qe si duket kane vetem nje qender komandimi dhe askush pervec militanteve tuaj nuk po i shperndan.
Xhelal NEZIRI::Më shumë kritikohen gazetarët e analistët sesa politikanët! Të parët vetëm informojnë apo japin mendim mbi atë që bëjnë të dytët.
Arsim ZEKOLLI::   Gjykuar sipas frymës së veprimit, mbase që tani do të mund të pajtohemi se z. Zijadin Sela dhe Levizja e tij, me të vertetë kanë përzgjedhur logo të përshtatshme veprimi – atë të ”Rrugës së Arbërit”.
Arben Taravari::   Kjo është një letër që nuk do mbri kurrë të lexohet, po është e pandershme nga ana ime mos shkruhet! Këto fjalë i dedikohen mikut tim, mësuesit tim, Arbën Xhaferrit.
Nexhat Haziri:  Nt: z. Sela do të duhej që me subjektin e ri politik, tua kthej dinjitetin e nepërkembur qytetarëve shqiptar në Maqedoni, duke i bërë të barabartë në çdo aspekt me maqedonët, në një shtet demokratik dhe prosperues të Maqedonisë i cili do të duhej të forcohej dhe zhvillohej mbi parimet qytetare dhe të barazisë mes tyre.
Sot nuk po shkruaj vargje e as këngë, por do të shkruaj për diçka që në shpirt po më dhemb.
Page 10 of 10
Go to top