Opinion

Shkruan: Rijad Mamuti
Shtresimi i padrejtësive ndaj shqiptarëve, nuk u bë kryekëput për shkak të politikave shtetërore që u ndoqën ndaj tyre.
Shkruan: Arben Zeqiri>>   Nëse fillon lexoje deri në fund ose ndalu që këtu. Me sinqeritetin më të madh, ministrat e rinj janë fytyra të pastra si loti, pa skandale, me moral (për aq sa i njoh) dhe me një CV profesionale që i ngre shumë më lartë se ata që ishin deri më sot. Për këtë ju siguroj, por pikërisht kjo nuk më lë të gëzohem, por më bën ta quaj fatkeqësi.
Analisti Arsim Sinani vlerëson se paditë daj mediumeve, tregojnë se udhëheqësit e BDI-së janë në gjendje të rëndë shpirtërore.
Page 3 of 10
Go to top