Receta

Ramsteku është padyshim një zgjedhje shumë e mirë për pjatë kryesore, si për raste familjare gjithashtu edhe për raste speciale dhe mysafirë.
Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara për standardet e higjienës. Nëse blini gjel deti të freskët, kini kujdes mos të ketë shndërrime dermatologjike, mishi të mos jetë i nxirë ose në ngjyrë të gjelbër tek pjesa e barkut, qafa, në pjesën e brendshme të kofshëve ose poshtë krahëve.
hpejtësia e përgatitjes dhe shija e përsosur do t’ju befasojnë menjëherë!
Mësojeni recetën e bakllavës për Bajram, dhe befasoni miqtë dhe familjarët me rezultatin e saj.
Pitja me spinaq është ushqim i preferuar tek ne.
Një recetë e lehtë dhe shumë e shijshme. (Në vend të lëngut fanta ju mund të përdorni edhe lëngun e vishnjës apo të dredhëzes)
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 4
Go to top