Tortëza me sallam

Për brumin


Miell
Vezë
Qumësht
Kripë

Mbushja
Sallam Hako
Djath mocarela
Majdanoz

Përgatitja: Për të përgatitur këto tortëza, duhet të keni enën e duhur, pra tavën me forma. Përgatisni brumin me përbërësit por të mos jetë aq i hollë sa i krepave. Pasi ta keni rrahur fortë në mënyrë që të mos ketë kokrriza, shtoni në format e vogla, një shtresë brumë, një shtresë me sallamin dhe djathin, dhe përsëri me brumë. Sipër, vendosni pak majdanoz dhe vëreni të piqet në furrën e parangrohur për rreth 30 minuta.

 

Go to top