Receta

Duke pare kuriozitetin dhe numrin e pelqimeve qe ngjalli fotografia ne facebook,po publikoj receten per kete pjate.Kjo pjate eshte quajtur lazanje,por ne te vertete eshte nje perzierje perimesh te marinuara,e cila ne gusht ka fituar nje çmim: te gatuash pa ndezur zjarrin :),nga nje reviste per guzhinen dhe shtepine. E gjeta rastesisht ne nje blog dhe mqenese me pelqeu po e shkruaj ketu dhe per ju:
Përbërësit për 4 persona:
Page 4 of 4
Go to top