Shëndeti

Duhanpirja në vendin tonë vlerësohet në masën 39%, kundrejt 28.6 % të vendeve të Bashkimit Europian. Duhanpirja është më e lartë tek meshkujt sesa tek femrat, përkatësisht 60 % kundrejt 18 %
Lëngu i qepës është një nga mjetet natyrore që falë efikasitetit të tij është në gjendje të kontrollojë këtë sëmundje.
Aspirina mund të ndryshojë efektet e prishjes së dhëmbëve – duke rezultuar në një reduktim të nevojës për mbushje, shkencëtarët kanë gjetur.
Keni dëgjuar ndonjëherë për Vitaminën P? Sado e pazakontë të tingëllojë, kjo vitaminë është në fakt një grupim flavonoidësh, të cilët në vetvete janë pigmente natyralë që prodhojnë ngjyrën e verdhë, të kuqe ose vjollcë e blu tek bimët.
Niveli i lartë i kolesterolit në gjak është si rezultat i një diete shumë të pasur me yndyra, e ndërsa në disa njerëz kjo ndodh për shkak të gjenetikës.
Kjo dietë është e përsosur për çdo njeri që nuk dëshiron të mendoj se çfarë duhet të hajë, pasi që plani i kësaj diete është shumë i thjesht.
Të sëmurët me diabet e dinë shumë mirë që armiku kryesor i shëndetit të tyre është përbërësi më i ëmbël në botë: sheqeri. Për këtë arsye ata mundohen të marrin nevojën ditore falë insulinës.
Shumica e njerëzve “nuk kanë kohë” për të ngrënë shëndetshëm dhe kështu preferojnë të hanë ushqim të shpejtë në vend të ushqimit të shëndetshëm, ndërsa konsumimin e frutave dhe perime e kanë lënë pothuajse krejt.
Espreso do t’ju japë energji të tillë e cila do t’ju nevojitet që ta përballoni më lehtë ditën, mirëpo ajo ju sjell edhe një sërë përparësish, të cilat nuk i keni ditur deri tani.
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6  7  8 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 8
Go to top