Si të kujdesemi për flokët në sezonin e dimrit

Ju duhet t’i përgatisni flokët tuaj për fillimin e dimrit. Është e këshillueshme përdorimi i një shampoje me efekt riparues për flokë të tillë dhe një maskë hidratuese për të shmangur tharjen.

Sezoni i dimrit është shpesh shqetësues për flokët.

Dimri mund të shkaktojë dëme, duke qenë se temperaturat e ftohta jashtë, të kombinuara me temperaturat e ngrohta në shtëpi, mund të shkaktojnë
tharje të kokës dhe njëkohësisht të lëkurës.

Maska ushqyese duhet aplikuar sidomos te majat e flokëve. Çdo ditë aplikoni një sprai hidratues me ujë mineral, glicerinë, vaj esencial dhe
vaj perimesh. Ju patjetër duhet të zgjidhni produktet e duhura që nuk përmbajnë vazelinë: shampo hidratuese dhe të pasur me proteina.

Go to top