Shëndeti

Me siguri të gjitha femrat dëshirojnë të shpëtojnë nga celuliti më thjesht dhe më shpejt, por fatkeqësisht nuk ka një ilaç magjik për ta zgjidhur këtë problem.
Një studim i ri ka zbuluar se migrena shkaktohet kryesisht nga probleme që lidhen me furnizimin e sistemit trupor me gjak.
Nuk ka ndonjë dyshim që hudhrat dhe limonët janë ndër ilaçet më të fuqishme natyrore.
Fruti i kuq, shalqiri – i adhuruari i të gjithëve, kryesisht ka përmbajtje të ujit rreth 92%.
Nëse mendoni se trangujt janë destinuar vetëm për sallate apo si ilaçe bukurie, atëherë bëhuni gati të befasoheni.
Edhe pse kanceri cilësohet si sëmundje e pashërueshme, shkencëtarët nga anë e mbanë bota janë duke punuar thuajse 24 orë për ta zbuluar ilaçin kundër kësaj sëmundje.
Ditëve të sotme, depresioni është bërë gjendje e zakonshme emocionale e mendjes, dhe me të vërtetë që është sëmundje tejet komplekse.
Dëshiron ta dini nëse ke një frymëmarrje me erë të keqe?
Plakjen nuk e do askush. Çdo njëri ka ne mundohet të gjejë mënyra të padëmshme për t’u dukur më e re.
Shalqiri është fruti i cili gjatë verës konsumohet më së shumti.
Page 3 of 8
Go to top