Shëndeti

Rënia e flokëve është ndër problemet më të zakonshme që i prekë meshkujt dhe gratë e të gjitha moshave.
Çdo proces i humbjes në peshë kërkon djegie të kalorive.
Shkencëtarët pretendojnë se 1 aspirinë në ditë mund të mbajë larg vdekjen.
Nervi shiatik haset më tepër në moshën aktive, te të rinjtë që punojnë në profesione që kërkojnë ngritje peshash, të tilla si ndërtim, ngarkim-shkarkim, por dhe ata që bëjnë ecje të gjata në këmbë dhe qëndrojnë në këmbë për një kohë të gjatë.
Mjalti është një produkt që ka shumë cilësi medicinale, të cilat na ndihmojnë tejkalimin e problemeve shëndetësore, me të cilat përballemi.
Vetitë shëruese të qershisë shkojnë me hapin dhe ngjyrën e saj.
Nuk është çudi që arrat janë ndër pemët më të respektuara në popull. Një studim i publikuar së fundmi ka zbuluar se arrat janë mbrojtësit më të mirë të shëndetit të zemrës.
Gjatë 20 viteve të fundit është rritur në mënyrë alarmante përdorimi i pilulave anti-depresion.
Pjeshkat janë ato të cilat mund të i shijoni gjatë gjithë stinës së verës, e përveç shijes së mirë nga to mund të keni edhe shumë përfitime shëndetësore.
Ëndrra e shumë njerëzve, sidomos femrave, është që kilogramët të humbin vetvetiu, pa mund e dietë.
Page 4 of 8
Go to top