Shëndeti

Përveç sasisë së madhe të sheqerit që e ben atë frutin ideal kundër lodhjes, fiku është i pasur me proteina, fosfor, kalcium, vitaminë A, B dhe C.
Soda e bukës është një lëndë e përkryer për të pastruar. Ja disa përdorime të saj.
Lufta me peshën është gjithmonë dramatike dhe e vështirë. Megjithatë, humbja e peshës nuk ka asnjë grimë lodhje dhe as e vështirë falë kësaj pije.
A ju ndodh shpesh që ta prishni dietën tuaj për të ngrënë një picë apo ëmbëlsirë, dhe pastaj të ndiheni keq për këtë fakt?
Të gjithë e dimë që ushtrimet janë të mira për trupin dhe trurin, por kur është në pyetje që këtë ritëm ta ruajmë dhe praktikojmë rregullisht nuk është gjithmonë e lehtë.
Depresion dhe ankthi mund të shkaktohen nga shumë faktor duke filluar nga gjenetika deri tek mënyra juaj e jetesës.
Selino është jashtëzakonisht e dobishme për shëndetin e njeriut. Ajo ka aftësi për të trajtuar astmën dhe ftohjen, përmirëson tretjen dhe qarkullimin e gjakut.
Mjalti nuk është vetëm një ëmbëlsues i shijshëm, por edhe një zgjidhje e dobishme prej shekujsh për kujdesin ndaj bukurisë dhe ndaj shëndetit në mënyrë të natyrshme, duke iu referuar vetive të tij të jashtëzakonshme.
Kivi përmban një sasi të madhe të vitaminës C, E dhe A. Vitamina C është një antioksidant që shkrihet në ujë e është provuar se mbron trupin tonë nga radikalet e lira, përmirëson shëndetin e individëve të cilët e konsumojnë rregullisht atë, kundër të gjitha llojeve të sëmundjeve 
Ekspertët më të mirë të mjekësisë globalë kanë dalë në një konkluzion mahnitës pasi të verbrit me anë të një operacioni mund tu kthehet shikimi. Ekspertët thonë se shikimi vjen menjëherë kur një lente injektohet brenda në sy, ndërsa nuk do të jetë e nevojshme që syri të kryejë tjetër ndërhyrje.
Page 5 of 8
Go to top