Remzije Osmani vjen me këngën “Fale Dashurinë”(VIDEO)

Remzije Osmani sjell projektin e saj më të ri në treg.

 

Siç e dimë Remzija njihet si këngëtare me zërin e saj të mrekullueshëm dhe me një stil mjaft të veçantë

Në këtë klip Remzija duket shumë bukur dhe nuk jep vitet që ka i lumtë këngëtares.

Në këtë këngë bëhet fjalë pë dashurinë dhe është këngë ritmike, shpresojmë që të ketë pëlqime nga fansat e Remzijes.
 
Orkestrimin dhe muziken e kësaj kënge e ka bërë Valter Beqo, tekstin 2Step, videon Max production Albania dhe pë stylingun është përkujdesur Joni Peci.

Media

Go to top