Mirveti dhe Ramizja vijnë me këngë kushtuar gurbetçarëve

Dy këngëtarët e njohur nga Tetova që njëherit janë edhe bashkëshortë janë rikthyer me një tjetër projekt të ri për këtë vit.

Është kjo kënga ”Në gurbet”, projekt ky kushtuar gurbetçarëve. Ky projekt është realizuar edhe me videoklip shumë verorë si dhe një këngë mjaft e bukur që për mërgimtarët do jetë mjaftë e pritur për shkak të fabulës së këngës që po trajtohet. Për më shumë ju ftojmë të dëgjoni këngën e të shihni klipin…

Media

Go to top