Nuk do ta besoni çfarë profesioni të dytë ka Vedat Bajrami

Aktori i njohur kosovar Vedat Bajrami, përveç aktrimit ai merret edhe me sport.

Bajrami, pa dyshim që është njëri nga aktorët më të preferuar nga shqiptarët, “Liki” përveç punës si aktor që bënë, ai tash e disa kohë është futur edhe në industrinë e futbollit, saktësisht në manxhimin e lojtarëve, shkruan Gazetablic.com

Bajrami së fundmi ka sjellur dy lojtarë nga Amerika Latine tek skuadra e  superiores kosovare “Drita”, shkruan Gazetablic.com

Një gjë është e sigurt nëse Vedati tregohet i suksesshëm në menxhimin e futbollistëve siq është i sukseshëm në aktrim.

Pa dyshim që ai do të bëhet një nga menaxhëret më të suksesshëm shqiptar dhe jo vetëm.

Go to top