Shumë shpejt vijnë në treg smartfonët Nokia me sistem Android

Kompania Nokia shumë shpejtë pritet që të rikthehet në tregun e celularëve të mençur. 

Microsoft bëri të ditur kohët e fundit se i ka dhënë biznesin e vjetër të celularëve të Nokias Foxconn-it dhe një kompanie finlandeze të quajtur HMD Global Oy.

HMD është duke kërkuar të drejtat për të përdorur emrin e Nokias në celularë dhe tabletë për dhjetë vitet e ardhshme.

Kjo do të thotë se ne shumë shpejtë do të mund të shohim celularë të prodhuar nga Nokia të cilët veprojnë me Android.

Go to top