Kompania “LG” krijon televizorin më të hollë

Kompania e mirënjohur në botën e teknologjisë “LG” ka krijuar televizorin më të hollë. Monitori do të jetë vetëm 2.57 milimetra i hollë, dhe me teknologjinë më të fundit të ekra

nit, atë të “4K OLED”. Versionet e përmasave janë disa lloje nga 65 inç, në 77 inç më i gjëri.

Por të zotërosh monitorin më të hollë ka edhe një çmim tepër të lartë. “LG” pritet ta hedhë në treg këtë ekran me çmimin fillestar 7.996 dollarë për ekranin 65 inç, deri në më të shtrenjtin, 19.996 dollarë për atë 77 inç.

Go to top