Hi-Tech

Shkenctari dhe matematicienti nga Gostivari,
Samsung Galaxy S6 është pajisja më e fundit e prezantuar nga Samsung, dhe, edhe pse testimet e ndryshme kanë treguar që është një telefon shumë i mirë, si duket ka disa probleme të vogla me pajisjen që vetëm përditësimi i softuerit mund t’i rregullojë.
SanDisk njihet për vendosjen e rekordeve. Përveç realizimit të një karte SD vitin e kaluar, e cila mund të regjistrojë video me rezolucion 4K në kohë reale, kompania shënoi një rekord të ri, duke krijuar e para kartën microSD me 128GB hapësirë.
Shumë aludime ka pasur në lidhje me dizajnin e Samsung Galaxy S6 i cili pritet të dalë në fillim të muajit mars. Shumë pamje dhe versione të tij janë shfaqur në rrjet por asnjëra nuk është zyrtarja.
Me sa duket, askush nuk është duke bërë para nga YouTube, dhe e fundit prej të gjithëve në këtë listë thuhet se është Google – pavarësisht raporteve se shërbimi më i madh në botë për videot online ka gjeneruar 4 miliardë dollarë të ardhura vitin e kaluar. Edhe pse YouTube përbënterreth gjashtë për qind të shitjeve të përgjithshme të Google-it gjatë vitit të kaluar, shërbimi thuhet se nuk i ka kontribuar fitimeve, një burim tha për Wall Street Journal.
Page 6 of 6
Go to top