Hi-Tech

Në Bolonja të Italisë është shfaqur modeli i rrallë Canto Zagato.
Një 13 vjeçar konsiderohet gjeni dhe krahasohet me Nikola Teslan, transmeton Koha.net.
Mercedes njoftoi të hënën se “duket” të ketë gati karikimin induktiv wireless për modelin e vitit 2017.
Galaxy Note 7 thuhet se po kalon nëpër disa ndryshime të mëdha nga brezi i mëparshëm.
Shati nuk po i hy në punë më.
Microsoft njoftoi se do të blejë rrjetin social të komunikimit të profesionistëve LinkedIn, i cili ka 433 milionë përdorues.
Samsung po punon për të sjellë në treg modelin më të ri të telefonit Galaxy S8.
Emirati i Dubait njoftoi të enjten qëllimin e tij që të pajiset deri në vitin 2030 me një central diellor prej 1.000 megavatësh (MW), i paraqitur si më i madhi në botë.
Pas shkrimeve të shumta që thoshin se Apple do të lansojë iPhone 7 më 2017 me një dizajn krejtësisht prej qelqi, Wow Factor tani thotë se celulari i ri do të ketë një ekran të dyfishtë të lakuar.
Ky vit është një tjetër sukses i madh për Apple. Shumë shpejt do të hidhet në treg version i ri i iPhone, 7, i cili do të ketë ndryshime dramatike për gjeneratën e fundit.
Page 2 of 6
Go to top