Hi-Tech

Kanë pak ditë që kanë dalë në shitje dhe kanë marrë vlerësimet maksimale nga ekspertët e teknologjisë. Dy modelët e rinj të smartphone –ve të Samsung, Galaxy S7 dhe S7 Edge, konsiderohen si telefonat më të mirë të momentit.
Buggati Veyron dhe Lamborghini Aventador janë dy nga supermakinat më të shtrenjta dhe më të shpejta në botë. Padyshim një sfidë mes tyre do të ishte diçka e bukur për tu parë, por më shumë për tu provuar.
Kompania Callaway zyrtarisht ka prezantuar modelin Chevrolet Camaro SC610. I dizajnuar për adhuruesit e shpejtësisë, Camaro i ri ka bërë disa ndryshime në eksterier dhe rrota “FlowForged”.
Në mendim të parë duket diçka e pabesueshme por kjo video na e vërteton se kjo me të vërtetë funksionon.
Të gjithë e dimë tashmë që Elon Musk është mbreti i makinave elektrike. Tani ai po synon për t’u bërë dhe mbreti i avionëve elektrikë gjithashtu. CEO i Tesla Motors dhe SpaceX foli në Garën Hyperloop Pod foli këtë javë për planet e tij të mëdha për elektricitetin përtej lëvizshmërisë tokësore.
A e keni ditur se mund ta shikoni Tokën në kohë reale? Eksperimenti “Shikimi i Tokës në Definicion të Lartë” (HDEV) u aktivizua nga NASA më 30 prill 2014. Ai i mundëson çdokujt që ta vëzhgojë Tokën në kohë reale përmes satelitit “Kolombo” të Agjencisë Evropiane të Hapësirës (ESA).
Më në fund dikush e bëri këtë garë të shumëpritur. Në këtë video të cilën e sjell Express garojnë në vijë të drejtë një Audi R8 V10 Plus fuqizuar nga një motor V10 5.2 litër me 602KF me të gjitha rrotat aktive e cila përshpejtimin nga 0-100km/h e arrin për 3 sekonda.
Ditën e sotme në një dalje për shtyp HP prezantoi laptopin e ri me Chrome OS, Chromebook 11 G4 Edicioni Edukativ ndërtuar posaçërisht për institucionet e edukimit.
WhatsApp ka hequr dorë nga regjstrimi me pagesë në shërbimin popullor të mesazheve. Deri tani, përdoruesi i ri pas një viti do t’i duhej të paguante 99 cent si abonim vjetor.
BMW për vitin e pestë me radhë ka prirë me shitje në vitin 2015. Kompania e famshme gjermane vitin e kaluar ka shitur 1,905,234 vetura. Kjo përfaqëson 5.2 për qind rritje sesa vitin e mëparshëm dhe kjo ia ka mundësuar BMW-së që të rrëzojë nga froni Mercedesin me shitje.
Page 3 of 6
Go to top