Hi-Tech

Ne jemi të sigurt se shumica prej jush do të dëshironit të keni një BMW X6.
Edhe pse një formatizim i thjeshtë shlyen të dhënat dhe liron hapësirën në diskun e ngurtë (hard disc), megjithatë gjurmët e atyre të dhënave mbesin.
Hakerët me lehtësi mund të qasen në telefonat Samsung Galaxy, dhe të përgjojnë personat të cilët i përdorin.
Nga kompania Boeing vjen diçka e re dhe duket pothuajse e pabesueshme.
Deri më sot janë raportuar një numër i shumtë i thashethemeve mbi specifikat e mundshme të iPhone 6s dhe iPhone 6s Plus dhe tani duket se mediat e teknologjisë kanë më shumë informacione lidhur me modelet e reja të telefonave të Apple.
Shefi i inxhinierisë Ray Kurzweil, tek Google, mendon se qeniet humane do të bëhen hibridë që mund të lidhin trurin e tyre me internet nga viti 2030.
LG Display ka prezantuar dje një propozim fantastik për të ardhmen e televizorëve.
Huawei gati për të prezantuar pajisjen më të Huawei Mate 8, i cili do të ketë një ekran me madhësi të njëjtë sikurse paraardhësi i tij, Huawei Ascend Mate 7.
DARPA, agjencia amerikane që bën kërkime për armë, ka publikuar një incizim ku tregohet plumbi i cili ndryshon drejtimin kur objektivi është në lëvizje, kërkim ky pjesë e programit EXACTO (Extreme Accuracy Tasked Ordnance).
Kompania “Samsung” ka rrëzuar nga froni rivalin e tij, “Apple”. Statistikat thonë se kompania koreane është shitësi më i madh i telefonave inteligjentë në botë.
Page 5 of 6
Go to top