Category: Opinion

02/09/2018 Off

Të (mos) jesh Ziadin Sela

Ai sot është me vragat e 27 prillit, por dhe me ato të zgjedhjeve lokale të 4 qershorit 2017, kur…

15/07/2018 Off

Hoxha dhe indiferenca

Shkruan: Ismail BARDHI Një ditë u nisa për në punë, i hipa autobusit, por për arsye se jam mysafir në…

12/07/2018 Off

Si gjuetar derrash të egër

Shkruan: Kim MEHMETI (Botuar në Koha e Re dhe Gazeta Lajm më 12.07.2010) Jo njëherë gjatë historisë, religjionet e ndryshme,…

05/07/2018 Off

Uillsonizmi dhe shqiptarët

Xhenis Sulimani Në një botë të trazuar politikisht. Në një botë ku fuqia e popujve të mëdhenj shfrytëzohet për t’i…