Motoçikletat fluturuese së shpejti në përdorim (Video)

Teknologji

Zog, apo aeroplan?
Në fakt, është një polic mbi motoçikletë fluturuese.

Policët në Dubai tashmë e kanë testuar këtë lloj motoçiklete, transmeton lajmi.net

Mjeti është bërë nga kompania ruse Hoversurf. Motoçikleta lejon policin që të monitorojë trafikun edhe në zona më të mëdha dhe të thërret emergjenca në rast nevoje.

Fluturimi realizohet deri në 20 këmbë mbi tokë, megjithatë planet janë që të rritet edhe më shumë lartësia.

Brenda dy viteve tentohet të futet në përdorim. /Lajmi.net/